Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων

Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων

Ο όρος SEO (Search Engine Optimization), Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων για τις Μηχανές Αναζήτησης στα Ελληνικά αναφέρεται σε όλες εκείνες τις διαδικασίες - επεμβάσεις που χρειάζονται να γίνουν στην δομή και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας ώστε να είναι όσο το δυνατό πιο φιλική στις μηχανές αναζήτησης με στόχο την υψηλή κατάταξη του site σας και την αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας σας μέσω οργανικών αποτελεσμάτων ,δηλαδή αποτελέσματα χρηστών του Internet που ψάχνουν στις μηχανές αναζήτησης (google, yahoo, bing) με τις λέξεις κλειδιά (keywords) που αφορούν την επιχείρησή σας ,τα προιόντα σας ή τις υπηρεσίες σας!

Γιατί είναι η βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας σημαντική για την επιχείρηση σας;

Ποιός λόγος υπάρχει να κατασκευάσετε μία ιστοσελίδα έαν δεν μπορούν να την βρούν οι χρήστες του διαδικτύου; Έρευνες έχει δείξει ότι ποσοστό 90 τοις εκατό όλων των πωλήσεων μέσω του διαδικτύου προέρχονται από τα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Οι καταναλωτές στρέφονται όλο και περισσότερο σε μηχανές αναζήτησης όπως οι Google, Yahoo και Bing Search για να κάνουν τα ψώνια και την έρευνα τους. Το Google διεξάγει 293 εκατομμύρια αναζητήσεις την ημέρα!

Πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει ότι οι καταναλωτές είναι περίπου 12 φορές πιο πιθανό να αγοράσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, αφού βρούν την ιστοσελίδα σας μέσα από οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης απ'οτι όλες τις άλλες μεθόδους διαφήμισης.

Γιατί; Διότι, όταν πραγματοποιούν μια αναζήτηση για την επιχείρησή σας, χρησιμοποιώντας τις λέξεις κλειδιά που χρησιμοποιούνται στην ιστοσελίδα σας, είναι έτοιμοι να αγοράσουν.

Η Βελτιστοποίηση Μηχανών Αναζήτησης, θα συμβάλει στην τοποθέτηση της επιχείρησής σας ακριβώς μπροστά από τα μάτια του καταναλωτή όταν είναι έτοιμοι να αγοράσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρετε. Οι ανταγωνιστές σας σίγουρα χρησιμοποιούν ήδη SEO για τη βελτίωση της θέσεως εμφάνισης των προϊόντων τους στα αποτελεσματα των μηχανών αναζήτησης ... εσείς θα μείνετε πίσω;

Η υπηρεσίες μας θα σας επιτρέψουν να αποκήσετε τοπική και διεθνή προβολή και να βρεθείτε σε υψηλότερη θέση από τους ανταγωνιστές σας στις μεγαλύτερες μηχανές αναζήτησης