Προώθηση Ιστοσελίδων

Προώθηση Ιστοσελίδων

Μια καλή προώθηση είναι το κλειδί για την επιτυχία κάθε επαγγελματικής ιστοσελίδας.

Ας πούμε για παράδειγμα ότι έχετε ένα φυσικό κατάστημα και για να εξελίξετε την επιχείρησή σας αποφασίσατε και κατασκευάσατε ένα υπέροχο ηλεκτρονικό κατάστημα με εξαιρετικές τιμές και απίστευτη ποικιλία ειδών. Οποιοσδήποτε μπεί είναι σίγουρο ότι θα εντυπωσιαστεί απο το περιεχόμενο του και θα αγοράσει κάτι. Το πρώτα πράγμα που θα κάνετε είναι να ενημερώσετε τους γνωστούς και τους φίλους σας. Όλα καλά μέχρι εδώ αυτοί όμως ούτως ή άλλως γνωρίζουν την επιχείρηση σας.

Τί γίνεται τώρα; Πώς θα μάθει ο υπόλοιπος κόσμος ότι έχετε ανοίξει το ηλεκτρονικό κατάστημα;

Ένας τρόπος είναι να διαφημιστείτε online μέσω του Google Adwords. Σας αποφέρει γρήγορα νέες επισκέψεις στο κατάστημά σας αλλά όμως κοστίζει και αν και για αρχή είναι ιδανικό αργότερα θα πρέπει να συνεχίσετε να πληρώνετε αν θέλετε να έχετε επισκέψεις. Υπάρχει όμως και άλλος τρόπος. Η βελτιστοποίησης της ιστοσελίδας σας για τις μηχανές αναζήτησης και σε δεύτερο χρόνο η προώθησή της. Οι μηχανές αναζήτησης είναι το μέσο για την αύξηση της προβολής της ιστοσελίδας σας και σύμφωνα με έρευνες το 98% των χρηστών του Διαδικτύου πηγαίνει στις μηχανές αναζήτησης για να πάρει πληροφορίες και να αναζητήσει προϊόντα και ο δεύτερος τρόπος είναι τα site κοινωνικής δικτύωσης.

Στην HOT WEB DESIGN προσφέρουμε ένα μείγμα σχεδιασμού και εμπειρίας στον τομέα των υπηρεσιών προώθησης ιστοσελίδων προς το όφελος της επιχείρησής σας. Με αρκετά χρόνια εργασίας πάνω στις υπηρεσίες προώθησης ιστοσελίδων έχουμε βοηθήσει εκατοντάδες επιχειρήσεις να αναπτύξουν ισχυρή παρουσία στο διαδίκτυο ικανή για την επίτευξη των στόχων τους. Επειδή μια ιστοσελίδα είναι το πρόσωπο της επιχείρησής σας οι υπηρεσίες προώθησης της εταιρίας μας μας θα σας βοηθήσουν να βγάλετε το καλύτερο πρόσωπό σας προς τα έξω και να μείνετε συνδεδεμένοι με τους πελάτες σας. Αναλαμβάνουμε την προώθηση της ιστοσελίδας σας στις μεγαλύτερες μηχανές αναζήτησης μέσω των αντιστοιχων Webmaster Tools και προωθούμε την ιστοσελίδα σας στα μεγαλύτερα κοινωνικά δίκτυα.