Joomla! - To CMS που εμπιστεύονται εκατομμύρια

Το Joomla! είναι ένα βραβευμένο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) το οποίο μας δίνει τη δυνατότητα να κατασκευάσουμε δυναμικές ιστοσελίδες και ισχυρές online εφαρμογές. Οι πολλές δυνατότητές του συμπεριλαμβανομένης της ευκολία της χρήσης και της επεκτασιμότητά του έχουν κάνει το Joomla! το πιο δημοφιλές λογισμικό για την κατασκευή ιστοσελίδων διαθέσιμο στο Web. Το Joomla! είναι μία open source λύση που είναι ελεύθερα διαθέσιμη σε όλους, έτσι μπορείτε να αποκτήσετε τις δυνατότητές που προσφέρει στον ιστοχώρο σας χωρίς να ξοδέψετε μία περιουσία για την αγορά του, πληρώνοντας μόνο για τις υπηρεσίες που θα σας προσφέρουμε.

Το Joomla! είναι κάτι πολύ περισσότερο από απλώς ένα ισχυρό σύστημα διαχείρισης περιεχομένου και είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμο λογισμικό ιδανικό για τις ανάγκες μικρομεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων.

JOOMLA! - ΤΟ CMS ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ

Prestashop - Η καλύτερη εμπειρία e-commerce

To PrestaShop είναι το πιο αξιόπιστο και ευέλικτο Open-source λογισμικό ηλεκτρονικού εμπορίου. Από το 2007, το PrestaShop έχει αλλάξει τον χώρο των online συναλλαγών παρέχοντας στους εμπόρους δυνατότητες ώστε να αυξήσουν τις πωλήσεις τους και να αποκτήσουν νέους πελάτες. Η PrestaTeam αποτελείται από πάνω από 70 άτομα γεμάτα πάθος και πάνω από 600000 μέλη της online κοινότητας αφιερωμένα στην πρωτοποριακή τεχνολογία.

Το PrestaShop έρχεται με πάνω από 310 χαρακτηριστικά γνωρίσματα τα οποία έχουν αναπτυχθεί προσεκτικά για να βοηθήσουν τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να αυξήσουν τις πωλήσεις τους με όσο το δυνατόν λιγότερη προσπάθεια. Όλα τα χαρακτηριστικά έρχονται ενσωματωματωμένα στο λογισμικό απο την εγκατάστασή του.

"PRESTASHOP - Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ E-COMMERCE"

Δημοσίευση ισολογισμού

Δημοσίευση ισολογισμού

Απαλλαγείτε από το μεγάλο κόστος της δημοσίευσης του Ισολογισμού της εταιρίας σας σε εφημερίδες και δημοσιεύστε τους ισολογισμούς σας ηλεκτρονικά.

Σύμφωνα με τον νόμο 4072 ΦΕΚ (Α/86/11-4-2012) καταργείται η υποχρέωση δημοσίευσης ισολογισμών σε οικονομικές και πολιτικές εφημερίδες και αντικαταστάθηκε με ανάρτηση των δημοσιευτέων πράξεων και στοιχείων στην ιστοσελίδα της εταιρείας σας.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει να δημιουργήσει για εσάς μια νέα εταιρική ιστοσελίδα αποκλειστικά στο δικό σας όνομα χώρου που επιλέγετε εσείς με τα στοιχεία της, γενικές πληροφορίες καθώς και τους δημοσιευμένους ισολογισμούς. Με χρόνο παράδοσης 5 ημέρες από την παραγγελία σας.
Επίσης προσφέρουμε εκπαίδευση στην ανάρτηση των ισολογισμών σας και δυνατότητα αναβάθμισης στο μέλλον για μια πληρέστερη παρουσίαση της επιχείρησης σας.

Εταιρική Ιστοσελίδα για δημοσίευση ισολογισμών μόνο με 200€ !*

*Η τιμή περιλαμβάνει την κατοχύρωση domain name (.gr, .com) και την φιλοξενία της ιστοσελίδας για ένα χρόνο και δεν περιλαμβάνει Φ.Π.Α. 23%.

Google Analytics

Google Analytics

Το Google Analytics είναι μια υπηρεσία που προσφέρεται από την Google που δημιουργεί λεπτομερή στατιστικά στοιχεία και αναφορές σχετικά με τις επισκέψεις στην ιστοσελίδα σας. Είναι η πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη στατιστική υπηρεσία αυτή τη στιγμή. Το προϊόν απευθύνεται κυρίως σε εμπόρους και μπορεί να σας προσφέρει απίστευτα πολύτιμες πληροφορίες, σχετικά με την κίνηση των επισκεπτών στην ιστοσελίδα σας, στις οποίες δεν θα είχατε ποτέ πρόσβαση στο παρελθόν.

Προσφέρουμε την δημιουργία λογαριασμού, την εγκατάσταση του απαρραίτητου κώδικα στην ιστοσελίδα και εκπαίδευση του πελάτη πάνω στο χειρισμό του Google Analytics.

Βρείτε το δημοφιλέστερο αλλά και το πολύτιμο περιεχόμενο του ιστότοπού σας με τις αναφορές περιεχομένου στο Google Analytics. Μπορείτε να μάθετε πόσο συχνά επισκέπτονται οι χρήστες κάθε σελίδα στον ιστότοπό σας, πόση ώρα μένουν και πόσο συχνά πραγματοποιούνται μετατροπές.

Αναζήτηση ιστότοπου: Οδηγήστε τους επισκέπτες στον προορισμό τους γρηγορότερα.

Όταν οι επισκέπτες δεν μπορούν να βρουν αυτό που ψάχνουν, πραγματοποιούν αναζήτηση. Με την Αναζήτηση ιστότοπου στο Google Analytics μπορείτε να ανακαλύψετε τι ψάχνουν πραγματικά οι επισκέπτες σας. Εντοπίστε ευκαιρίες για νέα προϊόντα και επιταχύνετε τη διαδικασία μετατροπής.


Ανάλυση στη σελίδα σας: Δείτε πώς κινούνται οι επισκέπτες στον ιστότοπό σας.

Όταν εξετάζετε τις αναφορές του Google Analytics, μερικές φορές είναι δύσκολο να οπτικοποιήσετε τον τρόπο που πλοηγούνται οι επισκέπτες σε μια δεδομένη ιστοσελίδα. Χρησιμοποιήστε την Ανάλυση στη σελίδα σας για να αναλύσετε οπτικά τον τρόπο που οι επισκέπτες κινούνται μέσα στον ιστότοπό σας.


Ανάλυση ταχύτητας ιστότοπου: Ανακαλύψτε τυχόν προβλήματα πριν από τους πελάτες σας.

Όλοι γνωρίζουμε πόσο αγχωτική είναι η αργή φόρτωση ενός ιστότοπου και μπορεί αυτό να βλάψει τις κατατάξεις διαφημίσεων και αναζήτησης. Δείτε πόσος χρόνος χρειάζεται για να φορτώσουν οι σελίδες σας με την αναφορά Ταχύτητας ιστότοπου στο Google Analytics. Εντοπίστε και επιδιορθώστε τις αργές σελίδες και κάντε τους επισκέπτες σας πιο χαρούμενους.


Παρακολούθηση συμβάντων: Κατανοήστε τι κάνουν οι επισκέπτες στον ιστότοπό σας.

Είναι πραγματικά χρήσιμο να κατανοήσετε πώς αλληλεπιδρούν οι επισκέπτες σας με τις σελίδες σας. Δείτε πόσο συχνά αλληλεπιδρούν με στοιχεία Flash και AJAX ή κάνουν κλικ στους συνδέσμους για τη λήψη φυλλαδίων προϊόντων. Μπορείτε ακόμη και να ρυθμίσετε την παρακολούθηση συμβάντων για να δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια τον τρόπο που συμπεριφέρονται οι επισκέπτες σας.


Κάντε αποτελεσματικότερο το πρόγραμμά σας στο AdSense.

Το AdSense επιτρέπει σε ιδιοκτήτες ιστολογίων και εκδότες περιεχομένου να βγάζουν χρήματα από τις διαφημίσεις τους. Το Google Analytics μπορεί να εισαγάγει δεδομένα του AdSense απευθείας για να σας βοηθήσει να προβάλετε τις διαφημίσεις σας στο καλύτερο δυνατό σημείο στον ιστότοπό σας.

Διαγωνισμοί Facebook

Διαγωνισμοί Facebook

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Διαβάστε Περισσότερα

Προώθηση Ιστοσελίδων

Προώθηση Ιστοσελίδων

Μια καλή προώθηση είναι το κλειδί για την επιτυχία κάθε επαγγελματικής ιστοσελίδας.

Ας πούμε για παράδειγμα ότι έχετε ένα φυσικό κατάστημα και για να εξελίξετε την επιχείρησή σας αποφασίσατε και κατασκευάσατε ένα υπέροχο ηλεκτρονικό κατάστημα με εξαιρετικές τιμές και απίστευτη ποικιλία ειδών. Οποιοσδήποτε μπεί είναι σίγουρο ότι θα εντυπωσιαστεί απο το περιεχόμενο του και θα αγοράσει κάτι. Το πρώτα πράγμα που θα κάνετε είναι να ενημερώσετε τους γνωστούς και τους φίλους σας. Όλα καλά μέχρι εδώ αυτοί όμως ούτως ή άλλως γνωρίζουν την επιχείρηση σας.

Τί γίνεται τώρα; Πώς θα μάθει ο υπόλοιπος κόσμος ότι έχετε ανοίξει το ηλεκτρονικό κατάστημα;

Ένας τρόπος είναι να διαφημιστείτε online μέσω του Google Adwords. Σας αποφέρει γρήγορα νέες επισκέψεις στο κατάστημά σας αλλά όμως κοστίζει και αν και για αρχή είναι ιδανικό αργότερα θα πρέπει να συνεχίσετε να πληρώνετε αν θέλετε να έχετε επισκέψεις. Υπάρχει όμως και άλλος τρόπος. Η βελτιστοποίησης της ιστοσελίδας σας για τις μηχανές αναζήτησης και σε δεύτερο χρόνο η προώθησή της. Οι μηχανές αναζήτησης είναι το μέσο για την αύξηση της προβολής της ιστοσελίδας σας και σύμφωνα με έρευνες το 98% των χρηστών του Διαδικτύου πηγαίνει στις μηχανές αναζήτησης για να πάρει πληροφορίες και να αναζητήσει προϊόντα και ο δεύτερος τρόπος είναι τα site κοινωνικής δικτύωσης.

Στην HOT WEB DESIGN προσφέρουμε ένα μείγμα σχεδιασμού και εμπειρίας στον τομέα των υπηρεσιών προώθησης ιστοσελίδων προς το όφελος της επιχείρησής σας. Με αρκετά χρόνια εργασίας πάνω στις υπηρεσίες προώθησης ιστοσελίδων έχουμε βοηθήσει εκατοντάδες επιχειρήσεις να αναπτύξουν ισχυρή παρουσία στο διαδίκτυο ικανή για την επίτευξη των στόχων τους. Επειδή μια ιστοσελίδα είναι το πρόσωπο της επιχείρησής σας οι υπηρεσίες προώθησης της εταιρίας μας μας θα σας βοηθήσουν να βγάλετε το καλύτερο πρόσωπό σας προς τα έξω και να μείνετε συνδεδεμένοι με τους πελάτες σας. Αναλαμβάνουμε την προώθηση της ιστοσελίδας σας στις μεγαλύτερες μηχανές αναζήτησης μέσω των αντιστοιχων Webmaster Tools και προωθούμε την ιστοσελίδα σας στα μεγαλύτερα κοινωνικά δίκτυα.